Nauti eri vuodenaikojen tarjonnasta

Tule kalastamaan, maastopyöräilemään ja patikoimaan upeissa pohjoisen maisemissa. Tai seikkaile vaikka kanootilla Tenojoella. Me järjestämme nämä aktiviteetit sinulle. Saat meiltä myös maastokuljetukset.

Kesän uutuusaktiviteetit kampanjahintaan -50%

Hinnat ovat valmiiksi alennettuja.

Melontaretket Alapulmankijoki & Tenojoki

Sisältää: ohjeistuksen melontaan ja kajakin käyttöön, opastuksen, nokipannukahvit
Ryhmäkoko: 2-4
Kesto: 3-5h
Hinta: 2 henkeä 65€/hlö, 4 henkeä 40€/hlö

Lähde kanssamme melontaretkelle joko rauhalliselle Norjan Alapulmankijoelle tai Tenojoelle Utsjoen kylän tuntumasta lähes Nuorgamiin saakka. Melontaretkillämme tutustut kajakin käyttöön ja koet pohjoisimman Lapin luonnon kauneuden vesistöjen kautta. Kirkasvetisten jokien varret tarjoavat monenlaista nähtävää niin maisemiltaan kuin linnustoltaankin, hyvällä tuurilla maakotkan voi nähdä liitelevän Alapulmankijoen jyrkkien hiekkarinteiden yllä.

Melontaretkillä pidämme tauon jonka aikana nautimme kahvi- tai teetarjoilun. Omat eväät voi valmistaa omalla tai oppaalta vuokratulla retkikeittimellä, ei tulentekomahdollisuutta.

Lisätiedot +358 40 505 9080

Ruskapatikat 12.9.2022 – 27.9.2022

Sisältää: opastuksen tunturiluontoon, keittolounas & kahvitus maastossa sekä kyyditykset kohteisiin ja takaisin toimipisteeltämme
Ryhmäkoko: 2-4 henkeä
Kesto: 5-6h
Hinta: 2 hlö 75€/henkilö tai 4hlö 65€/henkilö

Ilmottautumiset: tai oppaalle 040 5059080

Ruskan ajankohtaa eikä värien kirjoa voi ennustaa etukäteen, keskimäärin ruska on parhaimmillaan syyskuun keskivaiheilla, maaruska jatkuu hieman pidempään syyskuun loppupuolelle saakka. Ruskan syntyyn vaikuttavat negatiivisesti mahdollinen kuivuus sekä erilaiset sienitaudit.

Opastetulla retkellä pääset näkemään pohjoisimman Suomen ruskan, lehtivihreän kadon, jonka ansiosta lehden muut värit kuten punainen, keltainen sekä oranssi pääsevät näkyviin. Patikkaretkiemme aikana näet ruskan helposti saavutettavilta paikoilta, kauempana ajottain ruuhkaisimmilta poluilta.

Päiväretkellä viemme teidät kahteen eri kohteeseen tutustumaan syksyiseen luontoon. Retket sisältävät patikointia, matkan varrella on mahdollisuus valokuvata koskea, Tenojokea, maaruskaa avotunturissa sekä marjastaa. Ensimmäisessä kohteessa Vetsikossa patikoimme tunturin rinteelle ja sieltä laskeutuessamme nautimme keittolounaan maastossa. lltapäivän patikointiin sisältyy kahvihetki avotunturin suojaisalla paikalla.

Yöttömän yön patikka

Sisältää: opastuksen tunturiluontoon sekä lämmintä juotavaa
Ryhmäkoko: 2-6 henkeä
Kesto: 3h
Hinta: 40€/henkilö
Saatavilla 26.7.2022 saakka. Retket alkavat 70North toimipisteeltää klo 21:00 ja päättyvät keskiyöhön.

Koe yöttömän yön kauneus sekä hiljaisuus opastetulla retkellä. Sään suosiessa patikoit auringonpaisteessa kolmen tunturinhuipun yli ja pääset kokemaan pohjoisimman Suomen luonnon kauneuden yöaikaan. Viileämpinä pilvisinä öinä aurinko maalaa taivaan väreillään tai nostattaa laaksoihin kevyen sumun. Retkellä on mahdollisuus nähdä ajankohdasta riippuen tunturikasvien kukintoa, alueella pesiviä lintuja ja loppukesästä hillat, variksenmarjat, mustikat ja juolukat kypsyvät soilla sekä tunturien rinteillä.

Vetsijoen nähtävyydet

Sisältää: opastuksen näköalapaikoille
Ryhmäkoko: 2-6 henkeä
Kesto: 2-3h
Hinta: 40€/henkilö

Vetsikkoa ympäröiviltä tuntureilta avautuvat maisemat saavat patikoijan pysähtymään ja nauttimaan näkemästään. Sekä Tenojoki, että Vetsijoki virtaavat mutkikkaina tarjoten ainutlaatuisen kokemuksen luonnon helmassa.

Vetsijoen patikkaretkellä käydään tutustumassa joen kuohuihin sekä kiivetään ylös tunturin rinteelle katselemaan maisemia Tenojoelle. Valokuvaajalle patikkaretki on antoisa maaston kasvillisuuden, polkujen ja näköalojen puolesta.

Skoarrajärven kierros

Sisältää: opastuksen tunturiluontoon
Ryhmäkoko: 2-6 henkeä
Kesto: 3-4h
Hinta: 45€/henkilö

Haaveiletko retkestä erämaahan jonka aikana koet monipuolisesti tunturiluontoa?

Tämä opastettu patikkaretki tarjoaa retkeilijälle monipuolisen kokemuksen erämaan kauneudesta. Alkumatkan nousu vaatii hyvää peruskuntoa, mitä korkeammalle pääsemme sen helpommaksi eteneminen käy – ja maisemat vain paranevat!

Patikkaretken alussa Tenojoen laakso avautuu kauniisti eteemme, tutustumme kuruun, yksinäiseen erämaajärveen, tunturikoivujen reunastamaan puroon sekä rakkakivikkoon. Eteneminen on rauhallista ja pidämme lounastauon. Paluumatkalla kuljemme laakson läpi takaisin lähtöpaikalle.

Oppaalta voi tarvittaessa vuokrata retkikeittimen tai ruokatermoksen. Evääksi soveltuvat myös leivät ja muut valmiit ruoat. Retkellä ei ole tulentekomahdollisuutta.

Retkemme ovat roskattomia, kuljemme mahdollisuuksien mukaan valmiilla poluilla ehkäistäksemme maaston kulumista emmekä häiritse pesintää ja alueella viihtyvien eläinten rauhaa.

Kysyttävää retkistä? Ole yhteydessä oppaaseen +358 40 505 9080