Mökit - Lapin erämaan lumosta ja Tenojoen maisemat

Tarjoamme teille upeat vuokramökit, joissa voit todella nauttia yksityisyydestä, erämaan lumosta tai Tenojoen kauneudesta.

Valitse uniikki mökki Tenojoen rannalla tai tunturissa.

Voit tehdä varauksen myös asiakaspalvelumme kautta jolloin saat varaus- sekä loppulaskut kahdessa osassa. Loppulaskun eräpäivä on kuusi viikkoa ennen saapumistasi.

Yhteystietomme

Pieni, toimiva ja siisti erämökki Riekkojärven Rievssatjársuolu saaren rannassa. Mökki on hyvien kalastus- ja riekostusmaiden läheltä.

  • 4 vierasta
Tutustu mökkiin

Juuri remontoitu mökki Lapin erämaan keskellä Kaldoaivin erämaan portilla.

  • 6 vierasta
Tutustu mökkiin

Tunturikelo on tunnelmallinen ja viehättävä mökki Lapin erämaassa. Jo mökitiellä avautuu yksi Suomen upeimmista näkymistä Lapin erämaahan.

  • 4 vierasta
Tutustu mökkiin

Mökki sijaitsee pienen tunturilammen rannalla. Lähimpään naapuriin on lähes kilometrin verran matkaa, etuovelta pääset suoraan Kaldoaivin erämaan puolelle patikoimaan tai hiihtämään. Vuokraamme myös maastopyöriä.

  • 4 vierasta
Tutustu mökkiin

Hillagammi sijaitsee rauhallisella paikalla jylhän Ávvačohka- tunturin kupeessa. Nauti erämaan kauneudesta jokaisena vuodenaikana, hiihdä, patikoi tai vuokraa moottorikelkkakyyti saapuaksesi ainutlaatuiselle mökille.

  • 6 vierasta
Tutustu mökkiin

Karetörmä on nykyaikainen ja viihtyisä mökki Tenojoen rannalla henkeäsalpaavan upealla jokimaisemalla. Se sijaitsee EU:n pohjoisimmassa kylässä Nuorgamissa, lohesta kuuluisan ja kauniin Tenojoen varrella. Lähinaapureita ei ole vieressä, joten voit nauttia omasta rauhasta.

  • 6 vierasta
Tutustu mökkiin