Tunnelmallinen ja viehättävä Mökki Lapin erämaassa

Jo mökkkitiellä aukeaa yksi Suomen hienoimmista maisemista erämaahan.

Tunturikelo – Mökki Lapin erämaassa

Mökin takapihalta pääsee suoraan tunturiin patikoimaan, hiihtämään tai kelkkailemaan. Täällä voi olla askeleen päässä erämaasta, mutta silti palveluiden lähellä.

Ruokakaupat sijaitsevat alle 10 minuutin ajomatkan päässä. Puhelinliittymät toimivat täällä moitteettomasti.

Hyvin varusteltu mökki erämaan lähellä

Kelomökki on varusteltu nykypäivän tarpeiden mukaan. Keittiö on uusi ja sieltä löytyy tärkeimmät varusteet astianpesukoneesta lähtien mikroon ja vedenkeittimeen. Mökistä löytyy myös pyykinpesukone, pesuaineet kuuluvat vuokraan.

Vuorokausihinta 140€
Viikkohinta -10% 882€

 

Kauniita unia Lapin rauhassa

Mökissä majoittuu mukavasti neljä henkeä. Mökin tuvassa on vuodesohva kahdelle hengelle ja makuualkovista löytyy parisänky, jonka saa tarvittaessa erilleen.

Lakanat ja pyyhkeet 20€/setti (sängyt pedataan valmiiksi).

Tunturikelo sijaitsee toimipisteemme läheisyydessä.

Mökin pihasaunassa nautit lämpimistä löylyistä

Peseytyminen hoituu mökin vieressä sijaitsevassa pihasaunassa. Saunassa nautit lempeistä löylyistä Lapin luonnon keskellä. Halot löytyvät mökin yhteydestä.

Mökissä on sisä-WC käsisuihkulla. Wc- paperit kuuluvat vuokraan.

Moottorikelkkailusta kiinnostuneille

Mökin läheltä löytyy Metsähallituksen kelkkauria, joihin voi ostaa uraluvat täältä. Myös mahdollista hakea Metsähallitukselta Eräluvat verkkokaupasta pilkkiperusteiset luvat lumipeitteisen ajan lupahakemuksesta. Luvalla voi ajaa 5 kilometrin säteellä oleville pilkkijärville (50€/vko).

Lemmikit ovat myös tervetulleita!

Lemmikkimaksu on 25€/lemmikki. Loppusiivouksen (tiskit, tasojen puhdistus, imurointi) voi tehdä itse tai ostaa palvelun meiltä hintaan 130€.