Erämökki Lapin erämaassa

Tule kalastamaan tai riekostamaan Riekkojärvelle. Pieni, toimiva ja siisti erämökki Riekkojärven Rievssatjársuolu saaren rannassa.

Hyvin varusteltu erämökki Lapin luonnon keskellä

Mökki sijaitsee moottorikelkkareitin ja maastopyöräreitin varrella. Erämökiksi erittäin hyvin varusteltu mökki soveltuu kalastajille, riekostajille ja kaikille eränkävijöille, se on myös hyvä tukikohta maastopyöräilijöille ja moottorikelkkailijoille.

Vuokraajalla on käytössä kaksi venettä.

Vuorokausihinta 140€
Viikkohinta -10% 882€

Joulunajan 20.12.2022 – 8.1.2023 hinnat +42%

Mökin eräsaunassa rentoudut

Pihapiirissä on eräsauna, joka antaa hyvät löylyt. ​Vesi noudetaan mökin länsipuolen joesta. Pihalta löytyy myös puusee.

Huomioithan, että Riekkojärvelle ei kunnolla ulotu matkapuhelinverkot.

 

Kaikki tarvittava erämökissä

Riekkojärven erämökki on hyvin varusteltu erämökiksi.

Erämökkiperinteeseen kuuluu, että jätät mökin jopa siistimmäksi lähtiessäsi (tiskit tehty, tasot ja lattia putsattu) ja täytät mökin puulaatikon seuraavaa eränkävijää varten, joka voi olla väsynyt ja kylmissään.

Saapuminen Riekkojärven erämökille​

Riekkojärvelle johtaa kaksi eräpolkua, joita voi patikoida, ajaa mönkijällä tai maastopyörällä. Patikoiden reitti vie 4,5-6 tuntia. Talvella mökki on saavutettavissa esimerkiksi hiihtäen tai moottorikelkalla. Reitti on pituudeltaan 15-25 km riippuen onko lähtöpaikkana Skalluvaara vai Utsjoki.

Järjestämme tarvittaessa erillisellä maksulla kyydityksiä mökille, talvisin moottorikelkalla ja reellä, ja kesäisin mönkijällä ja maastoautolla. Lisätietoa: MAASTOKULJETUKSET JA VÄLINEVUOKRAUS.

Kiinteistölle vuokralaisella on maastoajoneuvo-oikeus (lupa ajaa mönkijällä/moottorikelkkalla mökille).

Vuokraamme sinulle tarvittavat välineet ja viemme sinut maastoon!

Tutustu

Opastettu moottorikelkkaretki Riekkojärvelle

Teemme Riekkojärvelle talvisin myös opastettuja moottorikelkkaretkiä. Kysy lisää: .

Moottorikelkkailusta laajemmin kiinnostuneille: Mökin läheltä löytyy Metsähallituksen kelkkauria, joihin voi ostaa uraluvat täältä. Myös mahdollista hakea Metsähallitukselta Eräluvat verkkokaupasta pilkkiperusteiset ajoluvat lumipeitteisen ajan lupahakemuksesta. Luvalla voi ajaa 5 kilometrin säteellä oleville pilkkijärville (50€/vko).