Lapin erämaiden upein mökki - Kaldoaivin erämaan helmi

Hillagammi on kaunis ja ainutlaatuinen paikka aivan omassa rauhassaan Avvatsohkan laaksossa. Mökkinaapurit ovat silmänkantamattomissa ja lähimmälle tielle on noin 5 km.

Mökki keskellä Lapin erämaata

Tule ja nauti lähestyvän kaamoksen tunnelmasta mökeillämme.

Tarjous! 7.4.-1.6.2024 välille tehdyt varaukset -20%. Tule ja nauti kevään tunnelmasta mökeillämme.
Tarjous voimassa 7.4.2024 alkaen.

​Hillagammi on sopiva kalastajille, riekonmetsästäjille, maastohiihtäjille, moottorikelkkailijoille ja kaikille eränkävijöille, tai vain täydellistä rauhaa kaipaaville. Se on myös todella romanttinen paikka pariskunnille.

Tule nauttimaan Lapin lumosta Hillagammiin.

Ekologista luksusta – Mökki Lapin erämaassa

Hillagammi on täysin poikkeuksellinen vuokramökki keskellä Lapin erämaata. Mökin terassilla nautit yöttömistä öistä tai ihailet revontulia kaamoksen aikana. Joka vuodenaika on poikkeuksellinen Hillagammissa.

Revontulia, kalastusta ja Lapin luonto

Talvisin mökki on erinomainen paikka revontulien katseluun, sillä sinne ei kylän valaistus ulotu. Kevättalvella mökille kannattaa tulla pilkkille ja nauttimaan auringon kuultaamista keväthangista. Lähimmille rautujärville on noin 3 km.

Ainutlaatuinen erämaamökki

Hillagammissa on avoin tupa, jonka isoista ikkunoista näkyy sekä Kaldoaivin että Norjan tunturit. Keittiössä kokkailet luonnon rauhasta ja upeista maisemista nauttien. Mökin molemmissa päädyissä on tunnelmallinen makuualkovi kahdelle hengelle. Mökissä on kaksi kahden hengen makuualkovia ja tuvassa vuodesohva kahdelle.

Hillagammilla kuuluu matkapuhelinverkot rajoittuneesti. Meiltä tarvittaessa lisämaksusta mokkula käyttöön. Myös lemmikit ovat Hillagammiin tervetulleita.

Vuorokausihinta 195€
Viikkohinta -10% 1232€

Joulunajan 20.12.2022 – 8.1.2023 hinnat +42%

Erämaasauna, grillikota ja Lapin luonto

Pihasta löytyy myös eräsauna, jotka noudattaa samaa kaunista arkkitehtuuria. Hillagammilla pidetään talvisin peruslämpöä Wallas-lämmittimellä, joten sinne on mukava tulla paukkupakkasillakin. Talousvesi haetaan viereisestä virtaavasta purosta.

Luksusta luonnon ehdoilla

Hillagammissa on Wallas lämmitin, jotta mökki on lämmin kaikissa oloissa. Ruoan laitto onnistuu kaasuliedellä ja keittiöstä löydät perustarvikkeet pannuineen ja kattiloineen sekä aterimet, kahvi keitetään pannulla. Pihapiiristä löydät nuotiopaikan.
Tarvittaessa saat sähköt pistorasioihin agregaatin avulla, puhelimen lataus tapahtuu USB-liittimestä. Käyttövesi noudetaan läheisestä joesta.

Sauna on puulämmitteinen, jossa voi lämmittää pesuveden. Voit vuokrata meiltä pyyhe- sekä lakanasetit hintaan 20€/hlö. Puut kuuluvat vuokraan.

Hädän yllättäessä käytössäsi on pihapiirin kuivakäymälä. Ota mukaasi omat vessa- sekä talouspaperit.

Hiihdä, patikoi tai maastopyöräile luonnon keskellä

Hillagammiin vie reilu 4 km pitkä eräpolku, jonka voi patikoida tai maastopyöräillä.
Talvella mökki on saavutettavissa esimerkiksi hiihtäen, moottorikelkalla tai läskipyörällä. Tarvittaessa järjestämme lisämaksulla kyydityksiä ja tavaroiden kuljetuksia mökille, talvisin moottorikelkalla ja reellä, ja kesäaikaan mönkijällä.